Εικονική Υιοθεσία

[mkdf_section_title title=”Σκέφτεσαι να γίνεις κηδεμόνας σκύλου” title_color=”” title_size=”small”]

& θες να προετοιμαστείς βλέποντας τις υποχρεώσεις ενός κατοικίδιου;

[mkdf_section_title title=”Αγαπάς τα ζώα ” title_color=”” title_size=”small”]

και δεν είσαι έτοιμος ακόμα ή δεν μπορείς για άλλους λόγους να αποκτήσεις;

[mkdf_separator position=”center” color=”#0088cc” width=”33″ thickness=”3″ top_margin=”13″ bottom_margin=”20″][mkdf_list_ordered]
  1. Κάλυψε τις ανάγκες του εξ ολοκλήρου ή συμπληρωματικά.
  2. Πολλά ζώα δεν υιοθετούνται εύκολα και παραμένουν για πολύ χρόνο σε φιλοξενία (είτε σε πανσιόν, είτε σε σπίτια εθελοντών που ήδη είναι επιβαρυμένοι.
  3. Πολλά ζώα έχουν ιδιαίτερες ανάγκες (όπως επιληψία, αναπηρίες) και τα έξοδα τους είναι δυσβάσταχτα, καθώς χρειάζονται συνεχείς εξετάσεις, φαρμακευτικές αγωγές που βαραίνουν πολύ τα σωματεία & τους εθελοντές.
  4. Εκτός από την οικονομική ενίσχυση μπορείς όποτε θέλεις να επισκεφτείς από κοντά το ζώο που έχεις υιοθετήσει εικονικά, και να του προσφέρεις έτσι μια ιδιαίτερη φροντίδα (όπως το να το πας μια βόλτα, να παίξεις μαζί του) ώστε να το κάνεις να νιώσει ξεχωριστό.

[/mkdf_list_ordered]

Η υιοθεσία προϋποθέτει υποχρεώσεις χρόνου, οικονομική επένδυση για τη φροντίδα και την ευζωία του και πολλά αποθέματα αγάπης.

[mkdf_icon_with_text icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-paw” icon_position=”left” icon_type=”normal” icon_size=”mkdf-icon-medium” icon_animation=”yes” title=”Τι γίνετε σε περίπτωση που υιοθετηθεί το κατοικίδιο;” text=”Στην περίπτωση που υιοθετηθεί ένα ζώο, θα ειδοποιηθείς ώστε να σταματήσεις την μηνιαία συνεισφορά σου, καθώς θα έχει βρει την οικογένεια του.” icon_color=”#38af28″ icon_hover_color=”#1e73be”]